Zatikj 2011.08.15. 17:20

Catamarca

 Az első napomon, azon kívül, hogy megérkeztem nem történt semmi nagydolog


 

 


 

Második nap nagy vonalakban: Egy kicsit lehűlt az idő, a napot eltakarták a felhők, ezért az első képek nem adják vissza azt a hangulatot, amilyen valójában. Catamarca nagyon száraz, növényzete kaktuszokból, bokrokból áll, olyan dolgokból, amik nem igényelnek sok vizet. Este grilleztünk, itt volt a cserediák program vezetője, és a család egy másik barátja. És itt volt még egy fiú Németországból, aki szintén rotaryval van itt, de nem a cserediák programmal, mivel azon a kora miatt (23) már nem vehet részt.


 

 


 

 

Harmadik nap: Ma választanak az Argentinok új elnököt, mindenki nagyon izgatott. A két testvéremet elkísértem választani majd az anyuka büféjében voltunk délután 4-ig. Délután a két itteni Rotary cserediákkal felmentünk a hegyekbe és kipróbáltam a  matet, ami egyfajta tea, de később írok róla többet.  

Ps.: Eddig egy picit száraznak érzem ezt az írás, de majd később bele jövök, személyessé fog válni és remélem élvezett lesz olvasni. Addig is maradjatok velem.

A bejegyzés trackback címe:

https://argentinaban.blog.hu/api/trackback/id/tr223155922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása