Zatikj 2012.01.06. 18:42

Személyi változás

Szóval még mindig tart a nyári szünet nem is tudom, miért kezdem mindig ezzel a mondattal postjaimat… (februárig valószínűleg még sokat fogom használni.  A 15 fős csoportunk tegnap 13 főre redukálódott Edward és Thomas hagyta el a fedélzetet. Thomas a térde miatt kellett, hogy hazamenjen (műtétek és stb.), vissza már nem fog jönni, Edward mivel új-zélandi a földnek azon a részén van, ahol én is (az alján) előttünk érkezett ide és ennek már 11 hónapja, így a programja végéhez ért. Edwardot sokan kikísértük a busz állomásra, amiről később képet is tudok szerezni. 

Meglepődtem, amikor egy taxi sofőrtől először hallottam, hogy a Dakar rally ép mellettünk halad el 95 km-en belül, erre mos, t megpróbálok kijutni.

A bejegyzés trackback címe:

https://argentinaban.blog.hu/api/trackback/id/tr463524918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kikike8 2012.01.18. 13:26:12

Sziasztok!!!

Segítségeteket kérném...
Aki már ott van vagy volt, azt kérdezném, hogy milyen a Frankfurti átszállás??
Szóval a fiam most utazik ki Buenos Airesbe...Még nem volt...Légyszíves írjatok az utról , mire figyeljen oda, és miket vihet a csomagban, meg ilyesmik...Mindenki véleményét és hozzászólását várom...Előre is köszi
süti beállítások módosítása