Zatikj 2012.01.04. 23:03

Karácsony-Új év

 Túl vagyunk két ünnepen, rengeteg dolog történik, de nem tudom menyit tudok írni róluk. Legegyszerűbb ha a Karácsonnyal kezdjük. Nem tudom, hogy milyen idő volt ezen a télen otthon, (láttam facebook-postokat, amik szerint esik a hó, de több volt a „hányan akarjátok még kiírni, hogy esik hó!?) De a valóság kevés havazás, majd sok eső, és latyak lehetett. Itt inkább 40-43 C környékéhez közelítettünk, akadozó vízhálózattal, de egy jó nagy medencével.  Karácsonyi program egy napozás, vacsora, visszaszámlálás (mint újévnél) és egy buli reggel kilencig, saját Dj-vel. Az újév pedig ugyanez csak ezt nem a család szervezte, hanem elmentünk egy nagy szórakozóhelyre 8000 másik emberrel és ott töltöttünk egy napot.

 

Nem tudom miért, de rengeteg születésnap van ezeken a napokon, ami egy indok arra, hogy az emberek folyamatosan megállás nélkül igyanak, már lassan egy hete…

 

A családom nagyon jó, rengeteg barátjuk van, tudják, hogyan kell jól érezni magukat és élni az életüket.

 

Egyébként barnulok, növök, tanulok. J

A bejegyzés trackback címe:

https://argentinaban.blog.hu/api/trackback/id/tr133520485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása