Zatikj 2011.12.18. 22:02

Itt a karácsony

 Itt a karácsony, aminek közeledését csak a naptárból látjuk. A hőmérő gyakran 40-45 fok között stagnál, a 30 fokot meg kellemesnek érezzük. esténként még mindig lehűl a levegő. A 4napos Catamarca túránk csak 2 napos lett, ez is ép elég, mivel nem csináltunk semmit, csak sétáltunk ettünk sétáltunk. Nekem egy elég kicsi csomagom volt (egy hátizsák, egy hálózsák) ezért a második napon megkértek, hogy segítsek vinni egy másik táskát. Mindenki paraszt barnára sült, a lábak kezek barnák a többi maradt amilyen.  A séta vége felé már nem is nagyon figyeltünk semmire, inkább csak egymás lábát néztük.  Elég sokan jöttek, körülbelül 20-an lehettünk.

 

Ez után a nap után cseréltem családot, ez teljesen jól sikerült, nagyon kedvesek,  és úgy érzem, hogy egy szép 3 hónapot fogok itt eltölteni. J

 

U.i:  Matias, az egyik bátyám autó balesetet szenvedett tegnap este egy diszkóból hazafele jövet. Rengeteg ilyen történik, de nem gondoltam volna, hogy ilyen közeli emberekkel is megtörténhet. (nem ő vezetett és most már jól van.)

A bejegyzés trackback címe:

https://argentinaban.blog.hu/api/trackback/id/tr573474295

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása